Dănuț Andrușca, ministrul "vom face totul": "Îmi cer scuze, sunt emoționat"

Monday, 29 January 2018, 10:16 Sursă: REALITATEA.NET

Dănuț Andrușca, ministrul propus pentru Ministerul Economiei, s-a ascuns în spatele programului de guvernare și a repetat sintagma-cheie: "Voi face totul" pentru economie. Ministrul propus a dat cu greu un răspuns concret la întrebarea legată de legea redevențelor, iar răspunsul a fost greșit.

Adaugă părerea ta

Dănuț Andrușca, ministrul propus al economiei, a reușit cu foarte mare greutate să exprime câteva idei coerente în cadrul audierii audierii din comisiile de specialitate din Parlament.

La întrebarea repetată a senatorului Daniel Zamfir cu privire la termenul în care legea redevențelor va fi trimisă în Parlament, Dănuț Andrușca a căutat de zor prin hârtii răspunsul corect, dar nu l-a găsit. În cele din urmă a spus: "La sfârșitul lunii februarie sperăm că legea va fi adoptată", răspuns care a trezit stupoare în sală. 

"Asta e imposibil", i s-a replicat, iar ministrul desemnat a revenit "La sfârșitul lui februarie, o vom trimite în Parlament"

Cu toate acestea, a fost validat cu 42 voturi pentru 18 împotrivă. La final, întrebat de jurnaliști cum va realiză ceea ce își propune, Dănuț Andrușca a spus totul se află în programul de guvernare. "Prin programul de guvenare aveți toate", a spus Andrușca.

Întrebat despre prioritățile sale că ministru, Andrușca a spus că primul obiectiv este devoltarea economiei. "Voi face tot ce îmi stă în putință pentru dezvoltarea economiei românești, dar un rol important va avea pentru... în cadrul economiei...îmi cer scuze, sunt emoționat".