Incident șocant, în Dâmbovița: doi copii de 13 ani au desfigurat în bătaie un bărbat

Wednesday, 03 July 2019, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat de 46 de ani, din Potlogeni Vale, comuna Crângurile, a fost desfigurat de doi copii de 13 ani, din Pătroaia. Victima a fost lăsată în stradă, plină de sânge.

Adaugă părerea ta

Omul se ducea la cosit, atunci când s-a întâlnit cu cei doi, care au sărit direct la bătaie cu maciucile, fără alte comentarii. Atât de rău a fost bătut, încât a ajuns de urgență la Spitalul Găești și urmează să fie trimis la Târgoviște. Nici nu mai poate vorbi din cauza loviturilor care i-au tumefiat fața.

Băieții au terorizat mai multe localități din zonă, potrivit realitateadedambovita.net. Înarmați cu cuțite și cu alte arme albe, minorii fură bunurile oamenilor, inclusiv cai și mașini. Deși polițiștii îi cunosc, încă nu pot lua nicio măsură împotriva lor. Mai au câteva luni până împlinesc 14 ani și, deocamdată, nu răspund penal. Dosarele care li se întocmesc se clasează.

Singura șansă a rudelor victimei este de a-i chema în instanță pe  părinții celor doi, acolo unde pot solicita și primi despăgubiri pentru faptele lor.