Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacia Sandero RS! Renault promite primul model de performanță din istoria companiei de la Mioveni

Thursday, 28 August 2014, 15:52 Sursă: REALITATEA.NET

Dacia Sandero RS! Renault promite primul model de performanță din istoria companiei de la Mioveni. Seful diviziei Renault Sport a declarat pentru publicatia britanica Autocar ca o versiune de performanta a hatchback-ului Sandero se afla deja in lucru. Mai mult de atat, se pare ca francezii iau in considerare un astfel de tratament si pentru crossover-ul Sandero Stepway.

Din pacate, avem de impartit si cateva vesti proaste, informatiile disponibile la acest moment indicand ca nici unul dintre cele doua automobile - asta in cazul care vor prinde viata ambele proiecte, nu va fi disponibil la vanzare in Europa, oficialii companiei din Hexagon preferand sa se concentreze asupra pietelor in curs de dezvoltare, precum Rusia sau Brazilia.

Debutand in premiera mondiala in cursul anului 2015, viitoarea Dacia Sandero RS va avea parte de o noua motorizare, diferita de cele oferite actualmente de hatchback-ul construit la Mioveni. Conform aceluiasi Patrice Ratti, valorile maxime nu vor fi chiar dintre cele mai impresionante, deoarece "un Sandero este mai usor decat un Clio, astfel ca nu ai nevoie chiar de atata putere".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL