Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CUTREMURĂTOR: Cuplu australian, a cărei unică fiică era pasageră a zborului MH17, la locul tragediei

Saturday, 26 July 2014, 20:07 Sursă: Mediafax

Jerzy Dyczynski şi Angela Rudhart-Dyczynski sunt primele rude ale victimelor care au venit la locul unde s-a prăbuşit avionul, în pofida avertismentelor pe care le-au primit din partea Australiei.

Fiica lor, în vârstă de 25 de ani, era una dintre cele 298 de persoane de la bordul zborului MH17 al companiei aeriene Malaysia Airlines care s-a prăbuşit pe 17 iulie în estul Ucrainei, doborât de o rachetă, în timp ce asigura o legătură între Amsterdam şi Kuala Lumpur.

Ultima escală a Fatimei, care studia ingineria aeronautică şi dorea să devină pilot, urma să fie Australia, unde se ducea să-şi vadă părinţii.

"Era atât de plină de viaţă", îşi aminteşte mama ei în timp ce merge pe pământul ars - în zona principală în care s-a prăbuşit avionul - acoperit în continuare de fragmente.

Izbucnind în lacrimi, cuplul a depus un buchet imens de flori.

Jerzy Dyczynski, purtând un tricou alb pe care era imprimată o imagine cu fiica sa, a declarat pentru presa australiană că încă mai speră să-şi găsească fiica în viaţă.

Australia a plătit un tribut mare în catastrofa aeriană, 28 de cetăţeni şi nouă rezidenţi permanenţi aflându-se printre victime.

Familiilor lor vor putea să se deplaseze în Olanda, unde au sosit primele rămăşiţe, pentru a le aduce înapoi în ţara de origine, anunţa miercuri premierul australian Tony Abbott.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL