Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cursă specială pentru REPATRIEREA românilor din Liban, după explozia devastatoare din Beirut. CONDIȚIILE pentru revenirea în țară

Monday, 10 August 2020, 14:28 Sursă: realitatea.net, TAROM

Autor: Ioana Stanescu

Aeronava TAROM va decola, pe 13 august, de la București, la ora 17.00 și va ateriza la 19.20, la Beirut. Decolarea de la Beirut este programată pentru ora 20.35, iar aterizarea în capitala României, la 23.05.

Preţul unui bilet este de 230 euro, cu toate taxele incluse, la care se adaugă 50 dolari taxa necesară pentru testul PCR, pentru COVID-19. 

Fiecare bilet include un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg, potrivit anunțului TAROM.

În Liban trăiește o comunitate importantă de români, iar după explozia din Beirut, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe au comunicat că nu au existat cetățeni români care ar fi decedat în urma exploziilor uriașe care a distrus jumătate din oraș. 

În plus, compania națională precizează că „toți pasagerii care sosesc în Liban trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test molecular (tip PCR), prelucrat de un laborator acreditat în țara de reședință, care să fie realizat cu cel mult 96 de ore înainte de plecarea spre Liban. Pasagerilor care nu vor prezenta un test molecular negativ (tip PCR) nu li se va permite îmbarcarea în aeronave cu destinația Liban.

Pasagerilor care nu vor prezenta un test molecular negativ nu li se va permite îmbarcarea. Călătorii trebuie să completeze un formular cu ajutorul căruia vor fi luați în evidență.

Toți pasagerii care doresc să călătorească în Liban trebuie să completeze formularul https://arcg.is/0GaDnG. Pasagerilor care nu au completat formularul nu li se va permite îmbarcarea în avion

Toți pasagerii care sosesc în Liban vor fi supuși testului molecular (tip PCR), teste prelucrate de laboratoare autorizate de Ministerul Sănătății Publice libanez și achitate companiei aeriene”.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL