Cum ştii că îngerul tău păzitor este în apropiere. Semnele care îţi vor da fiori

Thursday, 09 August 2018, 11:38 Sursă: REALITATEA.NET

Însă, există câteva semne clare care îţi arată că îngerul tău păzitor se află lângă tine! 

1. Simți un miros plăcut, dar nu știi de unde provine

Dacă ți se întâmplă de multe ori să simți un miros plăcut, dar să nu îți dai seama de unde provine, s-ar putea să ai un înger păzitor prin preajmă. Unii cercetători susțin că, dacă simți parfumul unei persoane cunoscute care a decedat, s-ar putea ca ea să fie cea care vrea să te contacteze. Probabil vrea să îți transmită un mesaj important, așa că trebuie să îți deschizi inima pentru a afla despre ce este vorba.

2. Percepi o schimbare bruscă de temperatură

La fel ca în cazul de mai sus, simți o schimbare bruscă de temperatură și nu realizezi de unde provine. Specialiștii spun că atunci când simți o senzație de căldură inexplicabilă, îngerul păzitor te îmbrățișează. La polul opus, când simți o adiere, înseamnă că a dat din aripi în preajma ta și că încearcă să te protejeze de ceva.

3. Auzi șoapte

Atunci când îngerul păzitor încearcă să te contacteze, vei auzi frecvent șoapte în jurul tău, deși ești singură. Poate că încearcă să te prevină de un pericol ori doar să te asigure că este în preajma ta.

4. Ai senzația că nu ești singură

Ai deseori impresia că nu ești singură? Atunci s-ar putea ca îngerul tău păzitor să se afle în preajma ta. Al șaselea simț te ghidează să afli ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu ar trebui să te sperii de această experiență, ci să te bucuri că acest spirit se află lângă tine.

5. Simți furnicături în centrul capului

Un alt semn că îngerul păzitor este în preajma ta îl reprezintă furnicăturile. Vei avea această senzație în centrul capului, timp de câteva secunde, fără să înțelegi exact de unde provine.

6. Primești ajutor când te aștepți mai puțin

Ți s-a întâmplat vreodată să primești un telefon ori o vizită exact atunci când aveai mai multă nevoie? Mai mult ca sigur îngerul tău păzitor a știut că ai nevoie de sprijin din afară și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca tu să-l primești. 

 

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri