Cum să recunoşti un vampir energetic şi cum să te fereşti de el

Wednesday, 02 March 2016, 23:20 Sursă: REALITATEA.NET

Există puţine persoane pe această lume care să nu fi întâlnit în viaţă să un vampir energetic. Poate fi vorba despre o relaţie cu cineva în care ai fost atât de tare manipulat/a încât la un moment dat ţi-ai pus sub semnul întrebării sănătatea psihică. Atât a pus la îndoială tot ceea ce ştiai tu încât te-a convins că cerul este purpuriu. Sau ar putea fi vorba despre un prieten/coleg de muncă care nu sunt prea fericiţi în momentele în care eşti norocos. În acele clipe simţi că eşti secătuit de energie, ţi se pare că toată fericirea şi forţă vieţii ţi-au fost răpite. Poţi simţi că intenţionat sau nu aruncă asupra ta sentimentele lor negative.

Adaugă părerea ta

Principalul scop al oamenilor pe acest pământ este să se iubească unul pe celălalt. Pentru a-şi uni mâinile şi spiritele pentru a ridică vibraţia energetică acolo unde ea lipseşte. Însă, în societatea actuală, se crede că o persoană nu capătă energia emoţională de care este nevoie trebuie să-i domine sau să concureze cu ceilalţi. Iar prin dominarea şi manipularea celorlalţi vampirii energetici îşi primesc surplusul de energie de care au nevoie. Chiar dacă procedând astfel, vampirii energetici se simt bine, pe termen lung ambele părţi implicate în acest conflict au de suferit. Adevărul este că nu nicio persoană nu trebuie să aibă control sau să manipuleze pe cineva sau ceva pentru că oricine îşi poate primi energie de la sursă cea mai puternică care există în acest univers. 

Iată diferitele tipuri de vampiri energetici şi cum îi poţi depista.

Atitudinea „bietul de mine” pentru a te face să te simţi vinovat şi responsabil pentru ei
Este tipul de persoană care, dacă tu eşti răcit ea a fost şi mai bolnavă, ori cineva care, în mod constant, are relaţii proaste ori poate o stare financiară dezastroasă. Crezi că eşti o concindenta faptul că persoană care nu a reuşit niciodată să se conecteze la sursă vieţii este întotdeauna bolnavă, săracă sau fără noroc în dragoste? Acest tip de vampir care foloseşte tot felul de tactici şi minciuni pentru a deveni victima lor. Atunci când nu-i bagi în seamnă îşi folosesc întregul arsenal pentru a te face să te simţi vinovat pentru starea lor astfel încât să-ţi atragă atenţia şi energia. Întotdeauna ţine minte că atitudinea „bietul de mine” vine din faptul că în interiorul lor nu există suficientă iubire.

Vampirul care te seacă energetic prin indiferenţă

Este genul prea „tare” pentru şcoală sau tipul care, indirect, fără să spună un cuvânt, te face să te îndoieşti dacă oricare dintre rezultatele obţinute de ţine merită celebrate. Te cuprind în indiferenţă lor şi te ţin acolo suficient de mult încât să fii afectat din punct de vedere psihologic astfel încât atenţia ta este mutată de la sursă de bucurie la ei.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.