Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să ai un corp bine tonifiat

Tuesday, 28 June 2016, 12:36 Sursă: REALITATEA.NET

Adio dietelor drastice

Dietele drastice şi înfometarea sunt câteva exemple care fac mai mult rău corpului, mai ales în această perioadă în care ai nevoie de vitamine şi minerale.

„O alimentaţie echilibrată şi un set de terapii şi tratamente personalizate pot face minuni pentru orice persoană care doreşte să fie sănătoasă şi să aibă un corp frumos. Nu trebuie să ne înfometăm până ajungem la kilogramele dorite, iar apoi să revenim la vechile obiceiuri. Alternarea dietelor ne afectează sistemul digestiv şi poate cauza îmbătrânirea corpului şi a pielii. De aceea orice program de slăbire ar trebui să înceapă cu o consultație de nutriție personalizată, consiliere pe tot parcursul procedurilor, dar și după acestea, în așa fel încât să poți menține în timp rezultatele obținute. Toate pachetele ce vizează slăbirea pe care le realizăm în cadrul centrului încep cu o astfel de consultație”, explică Alice Margina-Mileah, spa manager.

Adaugă antrenamente scurte

Antrenamentele scurte, de intensitate crescută ajută metabolismul și corpul să se recupereze mai repede după sesiuni de sport îndelungat. Secretul constă în durata aceastora care nu trebuie să depășească 15-20 minute. În acest stil te poți antrena chiar de două ori în aceeași zi și poți încerca programele Yucca de Fetno Dance, un program aerobic pe muzică folclorică cu accesorii specifice.

Află ce alte măsuri poți lua pentru a fi în formă AICI


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL