Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Cum poate Google să câștige bătălia împotriva Apple pe piața de ceasuri inteligente

Wednesday, 11 March 2015, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Dar aceste aspecte se văd doar la suprafață. Corpul ”icebergului” se va vedea abia când va fi prea târziu, când se va trage linie și Apple Watch va fi declarat cel mai bine vândut smartwatch. Dar Google mai are o șansă.

Lupta pe piața smartphone-urilor nu s-a dat niciodată, cu adevărat, între Apple și Samsung, ci între iOS și Android. Cel puțin asta consider că ar fi perspectiva utilizatorilor. Rar am văzut un utilizator de LG să se certe cu unul de Samsung, de exemplu, cu atâta înfierare cu care se va certa un posesor de iPhone cu unul de Android și asta se întâmplă din cauza unui singur motiv: sistemul de operare, posibilitățile oferite de acesta, conținutul pus la dispoziție și suportul tehnic contează mai mult decât hardware-ul, care e aproape identic în multe situații. Statutul pe care ți-l oferă un dispozitiv și modul în care acesta contribuie la imaginea pe care o ai despre tine. Până și studiile care vorbesc despre personalitatea utilizatorilor nu sunt împărțite între utilizatorii de Apple, Samsung, Sony și LG. Sunt împărțite între două clase: cei care folosesc iOS și cei care folosesc Android.

Apple și-a câștigat această imagine și această popularitate pentru că, de la început, le-a oferit clienților săi ce Google nu a putut să le ofere: ...

Află cum ar putea Google să bată Apple Watch
Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL