Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum poate fi cafeaua mai bună? Trucul simplu descoperit de oamenii de știință

Thursday, 25 July 2019, 19:43 Sursă: REALITATEA.NET

Și chiar dacă pentru alții poate suna ciudat, cafeaua cu broccoli ar putea deveni un adevărat trend în ceea ce privește băuturile calde, potrivit agenţiei de ştiinţă a guvernului australian CSIRO şi grupului agricol Hort Innovation.

Efectele surprinzătoare pe care le are cafeaua cu broccoli asupra organismului

Această idee inedită de a pune broccoli în cafea aparține cercetătorilor de la Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO). Aceștia au încercat să găsească o soluție pentru cei 51% de australieni care nu consumă cantitatea de fructe și legume recomandată pe zi. Astfel, au creat o pulbere de broccoli care îi ajută pe oameni să-și asigure aportul necesar de nutrienți.

Combinaţia este incredibilă dacă te gândeşti că astfel, nu doar te bucuri de gustul cafelei, ci îţi şi ajuţi organismul cu o serie de vitamine şi nutrienţi. Mai mult, două linguri de pulbere conţin aproximativ o porţie de broccoli, care este o sursă bună de fibre dietetice, vitamina B6, vitamina E şi mangan, potrivit cercetătorului Maryann Augustin.

O cafenea din Melbourne a început deja să experimenteze cu pulberea amestecată în cafele iar feedback-ul este unul de luat în seamă iar băutura a primit deja multe review-uri pozitive.

Pentru a prepara cafeaua de broccoli, pulberea se adaugă la ceaşcă după ce expresso a fost făcut: se adaugă mai întâi lapte degresat, iar apoi pulberea de broccoli în partea superioară.

De asemenea, pudra de broccoli poate fi adăugată în smoothie-uri, produse de patiserie și supe. Cu alte cuvinte, poți încorpora această pudră în orice masă a ta din timpul zilei și astfel îți vei asigura aportul de vitamine.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL