Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum scazi tensiunea arterială în 5 minute, fără medicamente

Monday, 09 May 2016, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

Acum ai posibilitatea să scazi tensunea arterială fără medicamente, în timp record. Dacă suferi de această afecţiune sau ai cazuri în familie care se confruntă cu ea, ştii deja că remediul oferit de doctori echivalează de cele mai multe ori cu un pumn de pastile.

Medicina chineză a considerat dintotdeauna că o circulaţie armonioasă a sângelui este primul şi cel mai important semn al unui organism sănătos. Înţelepţii chinezi erau convinşi că toate afecţiunile apar în acele zone ale corpului în care fluxul sanguin este încetinit sau împiedicat, şi au ridicat presopunctura la rang de „salvatoare de vieţi”, scrie divahair.ro

Primul „loc magic” în care trebuie să acţionezi pentru a diminua presiunea ridicată a sângelui se situează între lobul urechii şi jumătatea osului claviculei. Atinge extrem de uşor această linie cu vârfurile degetelor, de sus în jos, ca şi cum ai mângâia zona, fără să masezi sau să depui presiune în vreun fel. Repetă de 10 ori pe fiecare parte a feţei şi vei coborî într-un adevărat paradis zen!

Pentru a doua metodă recomandată de presopunctura chineză, porneşte tot de la lobul urechii, măsurând de această dată o jumătate de centimetru în direcţia nasului. Presează cu vârfurile degetelor, masând intens până ce începi să simţi presiunea, dar fără a insista ca să îţi provoci durere. Continuă mişcarea timp de 1 minut şi apoi repetă pe partea opusă a feţei.

sursa foto: divahair.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL