Cum a reacționat Orban după huiduielile primite la Iași

Friday, 24 January 2020, 16:50 Sursă: Realitatea.NET

Ludovic Orban a declarat că în publicul din Piaţa Unirii din Iaşi au existat şi ”agitatori'”, unii dintre aceştia fiind membri ai unor galerii de echipe de fotbal.

”Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unul dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e! E o atmosferă mai colorată”, a afirmat Orban.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a spus că manifestările ostile de la Iaşi arată că 'în România avem o democraţie vie'. ”Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie, care se manifestă şi într-o zi aşa frumoasă, cum este astăzi. Nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui şi cred că în ansamblu lucrurile merg şi aici, pentru Iaşi, din ce în ce mai bine”, a spus Iohannis.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 17:48:01
Puscarie

Seamana cu discursul si interpretarea lui Ceausescu, parca simte bozgorul ca i se va infunda in curand.

2020-01-24 19:36:21
Paine si circ in Romanica

Am mai spus, asta e un plicar nenorocit, nu-l intereseaza decat plicurile lunare cu spaga, nu are treaba cu populatia, nici nu stie ce sa faca, vorba aia cu Ceausescu, mai avea sa spuna ca da 100 lei la salar si alocatii doar sa nu-l mai huiduie lumea pe Iohanu. Malai mare i-a basit mintea ca parerile sunt impartite... zau ca astia au vazut filme cam multe si s-au transpus in anumite personaje. Astia vin si pleaca iar populatia o ia in bot mereu.

2020-01-24 21:33:27
Alexandru T.

Asta este intr-o doagă.

2020-01-25 08:27:21
un roman

pai ce sa faca psd-isti , fluiera si urlã pe o sticla de ulei si o galeata rosie :)

2020-01-25 11:09:02
Banii la bani trag ,si politicieni după ei

Hai dle Alexandru T,cum ziceți asa de premier ?Nu vă faceti că nu stiți,nu autostrada e problema ,ci cine incasează banii,PSD voia să o faca cu firme românesti ,ajutate de chinezi/după ce termină prin Franța ce au de făcut/si PPE au atras atenția dlui Orban ca banii sunt doriți de firmele scumpe germane si americane,chiar plătite cu fonduri europene.Si dl Orban,specialist in scamtorie,a strigat ,Ciuma Rosie,nu face nimic pentru occident.Acum stie si dl Dragnea ce e de cum se leagă cu condamnarea aia,nu trebuie sa fii vinovat decât că te-ai născut în România ,in rest de ce plătim DNA ?

Alte articole din: ACTUAL