Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CTP: "Soluţia este ca din această mişcare spontană să se nască lideri"

Wednesday, 04 November 2015, 20:30 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul recunoaşte că din aceste mişcări se pot naşte lideri care pot să participe la alegerile de anul viitor.

"Da, e prima dată când cred în aceste proteste. Nu mai e Roşia Montană, nu mai e Pungeşti. Este o conştiintă a revoltei. O maturizare a mişcării civice. Nu este o mişcare politică, nu are lozinci şi nu a avut o organizare de tip partid. Este o mişcare spontană şi aşa trebuie să fie. Se va organiza ea însăşi. Nu va înceta. Demisia lui Ponta, pe care eu nu vreau să o interprez ca pe o presiune a lui Dragnea sau Oprea, pur şi simplu vreau să o interprez ca pe privirea lui Ponta faţă de cei 25 de mii de protestari de la vârsta lui. Si Ponta atunci a spus, într-un scenariu pe care îl fac eu: am făcut multe laşităţi în cariera mea, dar mai departe nu pot să merg. Prin felul acesta după demisia lui Ponta, capată o semnificaţie . Oamenii au prins curaj au văzut că se poate. Cine va veni va avea de furcă cu cei din stradă.

Ca să aşteptăm ca în urma unei manifestaţii să vină opoziţia este trist pentru că sunt tot felul de personaje care sunt neoameni, ca şi în actuala putere.
Soluţia este ca această mişcare spontană în mod e natural să-şi defineacă niste lideri, un program şi să-i trimită în alegerile de anul viitor.", a spus CTP, în direct la Realitatea TV.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL