Criminaliștii au reluat perchezițiile la casa lui Dincă. Anchetatorii fac radiografia solului

Tuesday, 13 August 2019, 09:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

,,În prima fază, se va intra cu o anumită aparatură pentru a radiografia solul, până la maxim 3 metri jumătate poate să vadă un astfel de aparat, e un aparat mic care se plimbă, scanează solul, poate scana și beton, dar e mai greu, mai ales dacă e mai dens, are o consistență foarte mare, se vede mai greu, un metru și puțin. După ce vom avea acest aparat, vom vedea unde și dl. procuror va decide unde se va săpa. Această aparatură va sosi în cursul zilei de mâine( marți - n.r.), nu se știe dacă vor intra în acțiune mâine sau poimâine”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Sunt așteptate și rezultatele analizelor de la IML, spre sfârșitul săptămânii, care trebuie să stabilească dacă fragmentele osoase găsite în pădurea de la Caracal aparțin sau nu Luizei, așa cum se punea problema inițial.

Polițiștii și procurorii au revenit în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal cu un nou mandat de percheziție, valabil tot 10 zile, dar și pregătiți să treacă la cercetarea amănunțită a curții imense de peste două mii de metri pătrați. Între timp, au continuat audierile de martori începute de săptămâna trecută.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL