Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Crimă șocantă! O femeie obeză a ucis o fetiță, după ce s-a aşezat peste ea până a sufocat-o

Wednesday, 18 October 2017, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autorităţile din Departamentul de Poliţie al ţinutului Escambia spun că Veronica Green Posey, vinovată de uciderea micuţei de nouă ani, a vrut să îi aplice fetiţei o pedeapsă, aşa că a ales ce îi era la îndemnână, dată fiind greutatea sa de 150 de kilograme: s-a aşezat pe ea şi a sufocat-o.

Ea le-a spus autorităților că s-a așezat pe micuţa Dericka Linsday pentru a o disciplina, din cauză că „scăpase de sub control”.

Mai mult decât atât, mama victimei este complice la crima odioasă. Mama fetiţei a sunat-o oe Veronica Posey, pentru a-i cere ajutorul, să îi dea o lecţie fetiţei. După ce a fost bătută de propria mamă cu o ţeavă de metal, copila s-a aşezat pe un fotoliu, unde a fost prinsă de verişoara sa, care pur şi simplu s-a năpustit cu toată greutatea asupra copilei, nelăsând-o să respire o secundă.

Zece minute a stat cu totul peste fetiţă, în timp ce aceasta se zbătea şi striga că nu poate respira, mărturiseşte tatăl micuţei.

Când s-a îndepărtat de fată, aceasta nu mai respira, așa că familia a sunat la 112, după care a început resuscitarea.

Mike Carroll, reprezentant al Departamentului pentru Familii și Copii din Florida, a calificat moartea copilei drept „oribilă”. Totodată, el a dat asigurări că va coopera cu poliția pentru ca cei responsabili să fie trași la răspundere.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL