Crima din Piaţa Constituţiei. Cei șase suspecți au fost ARESTAȚI. Un antrenor de BOX, printre ei

Saturday, 05 October 2019, 09:05, Sursă: REALITATEA.NET

Arestări pe bandă rulantă în cazul crimei din fața Palatului Parlamentului Cele șase persoane reținute vineri noapte au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Adaugă părerea ta

Cei șase bărbați reținuți în dosarul crimei din Piața Constituției din București au fost arestați preventiv, decizia fiind luată de magistrații Tribunalului București.

Audierile au început încă de vineri și au durat toată noaptea de vineri spre sâmbătă. Au fost percheziții de amploare în urmă cu o zi, în mai multe locuințe de pe Șoseaua Petricani.

Printre cei șase reținuți, se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer. Întrebat de jurnaliști dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piața Constituției, Păun a negat.

Anchetatorii au anunțat că au audiat un număr de aproximativ 60 de persoane în acest dosar, urmând ca audierile să continue și zilele următoare.

O acţiune a poliţiei în care au fost implicate zeci de echipaje, fiind făcute 20 de percheziţii, a avut loc, vineri dimineaţă, în zona Petricani - Lacul Tei din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că a avut loc 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, mai multe persoane urmând să fie duse la audieri.

În 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite.