Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Gușă a explicat ce anume le leagă pe Viorica Dăncilă și Elena Udrea

Saturday, 21 September 2019, 23:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Viorica Dancila este celebra prin imbracamintea extrem de diversificata, de la o zi la alta, si prin celebrele brose pe care Denise Rifai le arata tot timpul. Este clar ca se ocupa cineva de Viorica Dancila, din acest unghi", a început Cozmin Gușă discursul.

Citește și: Elena Udrea, dezvăluiri pentru realitatea.net despre viața ei: "Recunosc..."

Patronul Realitatea TV a continuat: "Elena Udrea a avut botezul si a avut o nasa a fetitei. Ei, bine, nasa fetitei Elenei Udrea este aceeasi persoana cu stilista care se ocupa de imbracamintea Vioricai Vasilica Dancila, celebra Dana Budeanu. Verdict! Deci Dana Budeanu este cea care o imbraca pe Viorica Dancila si care este si nasa fetitei Elenei Udrea, care a avut botezul ieri".

"Nu doar acesta este elementul, dar acesta este elementul cu cea mai mare notorietate, pentru ca imbracamintea, stilistul, ceea ce face Dana Budeanu este ceva de notorietate. Poate nu la Realitatea, dar sigur la site-urile de profil. Asadar, numitorul comun intre Viorica Vasilica Dancila si Elena Udrea se numeste Dana Budeanu. Mai erau si alte elemente, dar acesta mi s-a parut cel mai spectaculos", a încheiat Gușă.

Ieri, cu doar câteva ore înainte ca Elena Udrea să își boteze fetița, fostul ministru al Turismului a acceptat să ofere un interviu site-ului realitatea.net, preluat apoi de majoritatea presei online. APASĂ AICI!

Citește și: Elena Udrea, anunț pentru realitatea.net: "O să fie o surpriză ce voi face în continuare"

 

 

.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL