Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Costin Georgescu: Ponta a vrut să dea Centrala Cernavodă chinezilor, Tăriceanu a dat Ungariei Fundația Gojdu

Saturday, 10 October 2020, 20:07 Sursă: realitatea.net

"Să nu uităm că doi lideri de partid (Ponta și Tăriceanu - N.R.), cu niște ani în urmă, au vrut să dea Cernavodă chinezilor. Domnul Ponta a vrut să dea chinezilor Cernavodă. (...) Centrala Nucleară este un element esențial pentru România, pe care nu-l poți da altcuiva, ca dovadă că americanii au intrat imediat, în forță, pentru a ne ajute și, în același timp, să protejeze Marea Neagră de alte interese, în primul rând ale rușilor, dar pe undeva și ale turcilor," a afirmat Georgescu.

"Domnul Tăriceanu, ca fost prim-ministru, a donat Ungariei, prietena Rusiei, Fundația Gojdu, în valoare de circa 2 miliarde de euro," a mai precizat fostul director al Serviciului Român de Informații.

"Toate acestea se leagă și cu acea rezoluție a Uniunii Europene privind pericolul pe care-l reprezintă Rusia. Și asta în condițiile în care noi, în decembrie, avem alegeri parlamentare și cineva dorește din nou să le amâne, oare de ce? Cui folosește și cine vrea? Iarăși de întrebăm dacă nu este mâna Rusiei acolo?" a comentat Costin Georgescu.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL