Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Costel Alexe: ”Guvernarea liberală a schimbat radical paradigma economică a României. Nu s-a investit niciodată atât de mult în sistemul de sănătate”

Saturday, 07 November 2020, 17:35 Sursă: Realitatea.NET

"În acest an, de când se află la guvernare, Executivul a schimbat radical paradigma economică a României, de la consumul păgubos pe care l-am resimţit cu toţii în guvernarea social democrată, la o dezvoltare prin investiţii masive şi fonduri guvernamentale. În acest an, deşi nu ne-am fi dorit, principala preocuparea a fost limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost anul în care Guvernul României a investit cel mai mult din ultimii 20 de ani în sistemul de sănătate. Nu s-a investit niciodată atât de mult în sistemul de sănătate", a declarat într-o conferinţă de presă Costel Alexe, preşedintele al Consiliului Judeţean Iaşi.

"La Bruxelles a reuşit să convingă partenerii externi, celelalte state ale UE, şi să aducem acasă 80 de miliarde de euro, bani care vor fi investiţi în perioada următoare în reconstrucţia României şi în tot ce înseamnă infrastructură. În acest an de mandat, nivelul investiţiilor publice din primele zece luni ale anului 2020 a fost cel mai ridicat din ultimii 10 ani, iar acest lucru a fost posibil prin implicarea tuturor ministerelor de resort. Aş vrea să îl menţionez pe ministrul Boloş care s-a dovedit a fi cel mai bun ministru al Fondurilor Europene de până acum", a adăugat Costel Alexe.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL