Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus SUA. Cele patru scenarii luate în calcul

Saturday, 14 March 2020, 22:45 Sursă: Realitatea.NET

Grupului i-au fost prezentate luna trecută patru scenarii: A, B, C şi D. Acestea se bazează pe caracteristicile virusului, inclusiv estimarea modului de transmitere şi cât de gravă este boala pe care o provoacă.

Între 160 de milioane şi 214 milioane de oameni din SUA ar putea fi infectaţi pe perioada epidemiei. Aceasta ar putea dura pentru o lună sau chiar un an.

Între 200.000 şi 1,7 milioane de persoane ar putea muri, iar între 2,4 milioane şi 21 de milioane de oameni ar putea avea nevoie de spitalizare.

Printre măsurile adoptate se numără testele pentru virus, monitorizarea contactelor, reducerea interacţiunilor între oameni prin suspendarea evenimentelor mari, lucrul de acasă şi interdicţiile de călătorie.

În ultimele două zile, multe şcoli şi colegii au fost închise, evenimentele sportive oprite sau suspendate, teatrele au fost de asemenea închise, iar companiile le-au cerut angajaţilor să nu vină la birou, potrivit digi24.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-15 12:47:14
Cristi

Nu îți este mai porcule rusine sa mai apari in spațiul public? Tu, cel care a dus in derâdere noțiune de “interes național”. Rușine ar trebuii sa-ți fie și tie, și lui Berbecaru, Ontanu și toată Gașca de ordinari din jurul tău, al cărui singur numitor comun au fost banii.....

Alte articole din: ACTUAL