Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Copilul "posedat" din Giurgiu, scos din spital și dus la mănăstire

Saturday, 26 August 2017, 14:13 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul comunei Ghimpați susține că părinții au cerut medicilor să-l scoată pe băiat din spital. La numai 4 ore la internare, copilul a fost dus la Mânăstirea Sfântul Spiridon din capitală și la Mânăstirea Cernica. Se pare că băiatul s-a vindecat ... peste noapte.

"Am vorbit cu copilul, nu mai are nimic. Îsi poate misca mainile si picioare. Ei trebuie sa se prezinte la spital pentru ca au fost invoiti" a declarat primarul din GHIMPAȚI, CONSTANTIN CĂRĂPĂNCEANU.

Părinţii copilului au trecut prin momente de disperare. Băiatul de doar 9 ani a avut zile întregi dureri cumplite. Nimeni nu poate explica ce se întâmplă. Oamenii au apelat şi la medicul de familie, dar acesta i-a trimis la preot, nu la spital.

Oamenii au ascultat sfatul medicului şi s-au dus la mănăstire, unde un preot i-a citit copilului o rugăciune. Părinţii povestesc cum, din senin, pe copilul lor a început să-l doară o mână. Apoi gesturile acestuia au devenit incontrolabile.

Fenomenele stranii ar fi apărut după ce o vecină a familiei a murit. Chemaţi de părinţii disperaţi, oamenii legii au ajuns să facă ședințe de spiritism.

Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate. Și ei spun că au văzut cu ochii lor lucruri ciudate.

După ce cazul a ajuns în presă, Protecţia Copilului a luat măsuri.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL