Copila dispărută din Mehedinți a fost găsită. Ce a făcut adolescenta în tot acest timp e halucinant

Monday, 13 May 2019, 19:33 Sursă: REALITATEA.NET

O minoră de 13 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, a fost data dispărută la poliție, de familia sa. Duminică, 12 mai, aceasta a dispărut de acasă și nu a mai revenit.

Adaugă părerea ta

Minora dispărută era la Pitești! Denisa Maria Șerlău, de 13 ani, a fost găsită de polițiști în Gara Pitești Sud. Se pare că minora a plecat de acasă să se întâlnească cu prietenul său, care locuia în Argeș.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeş – Biroul Urmăriți, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, au identificat o minoră de 13 ani din comuna Șimian, județul Mehedinți, urmărită la nivel național, ca urmare a plecării voluntare din data de 12 mai a.c., de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Minora a fost identificată în Gara Pitești Sud, de către polițiștii S.J.P.T. Argeș, fiind preluată de către polițiștii de investigații criminale, care au stabilit în urma activităților că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind în afara oricărui pericol. Minora a fost predată reprezentanților D.G.A.S.P.C. Argeş, până la momentul predării către membrii de familie. ”, informează IPJ Argeș.

Dispariția minorei a fost anunțată duminică seara de către tatăl ei. Din cercetări, s-a stabilit că aceasta a fost în Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de ea pentru a merge în zona centrală a oraşului. Fata nu a mai revenit acasă. Se pare că a plecat cu trenul spre Pitești, unde s-a întâlnit cu prietenul ei.

 

Realitateadearges.net