Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Copil de urgenţă la spital după ce a fost muşcat de 7 câini, pe stradă, în Sibiu

Wednesday, 26 April 2017, 14:08 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia nu a mai stat pe gânduri și ca să ajungă cât mai repede pentru a-și salva fiul, a sărit pe fereastră. După ce a îndepărtat animalele, femeia a sunat la ambulanță și la poliția orașului Agnita.

Copilul a fost preluat și transportat la spitalul din oraș, unde medicii i-au curățat și cusut rănile. Din spusele femeii câinii sunt de la o stână din apropiere de casele oamenilor. Nu e primul caz, de acest gen, dar nimeni nu a făcut nimic.

Mama copilului a explicat pentru Ora de Sibiu faptul că poliția nu a făcut nimic până în prezent. Femeia spune că fiul ei este a patra victimă a câinilor. Acei câini nu sunt fără stăpân, sunt de la o stână amplasată aproape de casele oamenilor și de unde pot ajunge cu ușurință să atace localnicii.

"Cei de la poliție nu fac nimic. Din contră, azi (n.r. – marți) când am fost la ei, m-au dat afară din secție. Nu se poate așa ceva. Vreau dreptate. Copilul meu aproape a fost omorât de câinii de la stână care bântuie prin sat și poliția nu face nimic", a povestit necăjită femeia.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL