Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Consumă zilnic seminţe de CHIA şi vei vedea diferenţa! Impact benefic asupra corpului

Thursday, 20 July 2017, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Stimulează metabolismul

Au un conținut bogat de fibre motiv pentru care imediat după ce le-ai consumat este indicat să consumi foarte multă apă, ca să poți beneficia de efectele sale pozitive, altfel, te vei confrunta cu problema constipației.

Ține cont de faptul că fibrele sunt responsabile în mare parte de capacitatea organismului de a menține insulina în parametri normali, la buna funcționare a intestinului și are și rol probiotic.

Reglează colesterolul

Acțiunea semințelor de chia este atât de puternică asupra organismului uman, având posibilitatea de a reduce inflamațiile, de a regla nivelul de colesterol, dar și de a ține tensiunea arterială sub control.

Datorită conținutului bogat de acid linoleic, susține activitatea organismului de a asimla cu ușurință vitaminele A, D, E, K și Omega 3.

În plus, protejează de apariția diabetului zahar și a dislipidemiei, adică apară organismul de grăsimea excesivă. O singură porție de semințe de chia consumate zilnic mai ales alături de iaurt îți va oferi o mai bună rezistență în timpul antrenamentelor sportive, va stimula activitatea metabolică și va ajuta la grăsimea mai rapidă a țesutului adipos din zona abdominală.

Știai că...

...semințele de chia împiedică degradarea pielii și sunt o bună alegere pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii?

Află mai multe despre beneficiile semințelor de chia AICI


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL