Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Confruntare directă la DNA între Bogdan Olteanu şi Sorin Ovidiu Vântu. Ce a reieşit

Saturday, 03 September 2016, 09:08 Sursă: REALITATEA.NET

Se strânge laţul în jurul lui Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse Realitatea TV, fostul viceguvernator BNR ar fi fost pus, la DNA, faţa în faţă cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Deşi Bogdan Olteanu a susţinut până acum că este nevinovat, în urma confruntării cu Vîntu nu ar fi primit bile albe din partea procurorilor. 

Potrivit surselor Realitatea TV, confruntarea a fost cerută chiar de apărătorii lui Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator al BNR ar fi cerut să aibă loc şi alte confruntări similare, inclusiv cu şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

S-a admis audierea lui Călin Popescu Tăriceanu în acest dosar, ca martor.

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu va fi plasat în arest la domiciliu

Bogdan Olteanu va fi plasat în arest la domiciliu. Fostul viceguvernator al Bancii Naționale a contestat astăzi prelungirea arestului preventiv cu încă o lună. Olteanu este acuzat ca a incasat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihaiu ca Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii.

Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenţă pe vremea când acesta era preşedinte al Camerei Deputaţilor, între 2006 și 2008. Mai exact, procurorii anticorupţie susţin că Bogdan Olteanu ar fi luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu şi ar fi beneficiat de sprijin electoral din partea acestuia, totul pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Liviu Mihaiu ar fi urmat astfel să servească intereselor pe care Sorin Ovidiu Vântu le are în acea zonă, spun procurorii.

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! CONSULTATI TOATE OFERTELE AICI!!!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL