Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clasic e fantastic! Stagiunea se deschide, pe 18 octombrie, pe muzica lui Bach!

Monday, 05 October 2015, 13:20 Sursă: REALITATEA.NET

În programele alese domină genul liric – Cum să înţelegem opera? În ordine, vor fi prezentate selecţiuni din spectacolele Flautul fermecat de Mozart (noiembrie) în colaborare cu Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Bărbierul din Sevilia de Rossini (februarie) o producţie realizată cu participarea unor solişti din Corul academic al Filarmonicii şi O scrisoare pierdută de Dan Dediu (aprilie) inspirată din piesa cu acelaşi titlu de Ion Luca Caragiale.

Orchestra Colegiului de Artă „Dinu Lipatti” are programate două concerte (decembrie şi martie), primul cu un program special “de sărbători » și Petrică şi lupul de Serghei Provofiv (aprilie).

Concertul de jazz va răspunde în ianuarie la întrebarea Cum să înţelegem jazz-ul românesc? Iar  Irina Nistor ne va învăţa, la rândul ei Cum să înţelegem muzica şi…filmul (mai).

De Ziua copilului vom afla de la trupa de teatru Clasic e fantastic povestea copilăriei lui Johann Sebastian Bach şi tot muzica lui Bach va alcătui programul cu care stagiunea se deschide duminică, 18 octombrie 2015, la ora 11 când pe scenă se vor afla membrii Orchestre inginerilor „Petru Ghenghea” şi dirijorul Andrei Iliescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL