Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cițu, după ce Tudose a zis ca Ponta îi ia ceasul lui Negoiță; "Ei se știu foarte bine, ar trebui să-i credem"

Monday, 27 July 2020, 23:51 Sursă: Realitatea de București

“Ei se cunosc cel mai bine în PSD, se știu foarte bine și ar trebui să-i credem când vorbesc așa. PSD pentru mine nu înseamnă nimic, acum PSD e disperat, a primit o lovitură dură după succesul de la Bruxelles al președintelui cu cele 80 de miliarde de la Uniunea Europeană și mă aștept la PSD să facă orice să mai câștige câteva voturi.

Pe ei îi interesează doar să câștige voturi, de la PSD mă aștept la orice în perioada viitoare, chiar să arunce în aer stabilitatea țării cu o moțiune de cenzură”, a declarat Florin Cîțu, la Realitatea Plus.

Luni, fostul premier PSD Mihai Tudose a ironizat anunțul alianței dintre nou formatul partid al lui Robert Negoiță, Partidul București 2020 și Pro România lui Victor Ponta. "Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor....”, a scris pe rețelele de socializare Mihai Tudose. Fostul premier,  ales europarlamentar pe listele Pro România, a demisionat după schimburi dure de replici cu Victor Ponta și a revenit, la începutul anului, în PSD.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL