Cine îi ia locul Biancăi Drăgușanu la "Te vreau lângă mine"

Wednesday, 01 August 2018, 16:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Iată că nu e de ajuns să fii frumoasă, blondă și pe val, dacă nu ai și un pic de noroc! După nici un an, Bianca Drăgușanu părăseşte emisiunea ”Te vreau lângă mine”, pe care o prezenta la Kanal D, iar Click! a aflat că Andreea Mantea are mari şanse să îi ia locul.

A avut rating și a reușit să se descurce la emisiunea de la Kanal D, pe care a preluat-o în septembrie 2017 de la Gabriela Cristea, intrată în concediu de maternitate. Bianca Drăgușanu (36 de ani) le-a intrat la inimă şefilor turci, însă iată că nimeni nu este de neînlocuit. Ieri, 31 iulie, reprezentanţii postului au confirmat pentru Click! că noul sezon nu va mai fi prezentat de Bianca, varianta oficială fiind aceea că blondina vrea să se dedice mai mult fiicei ei, Sofia Natalia, care luna viitoare va împlini 2 anişori.

Pe de altă parte, sunt voci care spun că şefii ar fi decis să o înlocuiască pe Bianca, iar preferată pentru emisunea "Te vreau lângă mine" este tot o vedetă de la Kanal D, Andreea Mantea (31 de ani), rămasă fără emisiunea de noapte, "Wowbiz".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri