Cine era motociclistul decapitat într-un accident groaznic la Craiova

Wednesday, 04 April 2018, 11:04 Sursă: REALITATEA.NET

Lucian Cosmin Bălă este bărbatul care a fost decapitat în urma unui tragic accident care a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei.

Adaugă părerea ta

Lucian Cosmin Bălă era inginer responsabil cu controlul calității. Colegii săi de muncă au relatat, conform gds.ro, că tânărul de 35 de ani era un om deosebit, cu o pasiune "nebună" pentru motociclete. El a așteptat cu nerăbdare primăvara pentru a veni la muncă cu motocicleta. Ieri, când tragedia a avut loc, Lucian Cosmin Bălă era în pauza de masă. A plecat să se plimbe cu motocicleta pe Centura de Nord, dar, din nefericre, a fost un drum fără întoarcere.

"Din cauza vitezei excesive, un bărbat de 35 de ani, din Craiova, care se deplasa cu o motocicletă pe Centura de Nord a municipiului, dinspre Filiași către Balș, a pierdut controlul asupra motocicletei. Acesta a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un indicator rutier și o gură de vizitare din beton. În urma impactului, bărbatul a decedat“, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, conform sursei citate.

Accident cumplit în Craiova: motociclist decapitat. Poliţiştii, îngroziţi de ce au găsit acolo