Cele mai puternice zodii feminine

Friday, 29 January 2016, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Berbecul este o zodie masculina prin excelenta. De aceea, inclusiv femeile nascute sub acest semn vor fi independente, curajoase si cu o tarie psihica deosebita. Au mare incredere in instinctele lor si au o personalitate puternica, plina de entuziasm.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni au o energie psihica extraordinara. Sunt foarte ambitioase, se adapteaza usor la orice situatie si sunt foarte diplomate. Adora libertatea si activitatea, vor sa fie mereu ocupate cu ceva anume, iar deseori le este greu sa pastreze o relatie stabila.

Leu

Femeile Leu adora sa-si rasfete partenerul. Sunt persoane puternice, independente si foarte decise. Sunt lideri innascuti si adora sa fie in centrul atentiei. Femeile din aceasta zodie iubesc viata, sunt curajoase si iarta foarte usor.

Scorpion

Cele nascute in aceasta zodie au sentimente foarte profunde, sunt pasionale si dominatoare. Au un sex appeal deosebit, care poate atrage pe oricine, avand o personalitate magnetica si sexuala prin excelenta. De cele mai multe ori nu vorbesc despre sentimentele lor si deseori sunt gresit intelese din aceasta cauza, scrie bzi.ro. Totusi, ele vor aprecia fidelitatea si nu-si vor dezamagi partenerul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL