Cele mai geloase zodii. Furia lor nu cunoaşte limite!

Wednesday, 07 September 2016, 16:52 Sursă: REALITATEA.NET

Se spune ca nu te nasti gelos si ca aceasta trasatura rea se dobandeste. In fapt, realitatea este undeva la mijloc, nu ne nastem gelosi, dar ceva din imaginea noastra astrala declanseaza acest mostru si de aici pana la gelozie bolnava este doar un pas.

Adaugă părerea ta

Iata care sunt cele mai geloase zodii si care sunt cele predispuse la gelozie. Cu note pe o scara de la 1 la 10:

Berbec

Spirit pasional, care traieste aventuri dupa aventuri, Berbecul este foarte sensibil cand este mintit sau inselat. Este gelos, iar gelozia lui se manifesta prin iesiri necontrolate, irationale, agresive.

Nota: 5

Taur

Este una din cele mai geloase zodii. Are o puternica latura posesiva pe care nu o poate gestinona niciodata constient si care il domina. Sunt suspiciosi, nu uita si nu pot ierta infidelitatea. Este foarte fidel si pentru asta, in replica, extrem de gelos.

Nota: 2

Gemeni

Acesti nativi nu sunt gelosi decat in situatii extreme, cand lucrurile devin evidente sau cand este pus in fata unui fapt implinit. Sunt printre cei mai toleranti, dar sufera profund. Nativul isi da seama ca este inselat, dar reactioneaza doar atunci cand nu mai poate suporta, de cele mai multe ori plecand si uitand.

Nota: 8

Citeşte continuarea pe femeia.ro.