Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai eficiente remedii de înlăturare a petelor închise de pe ten. Pentru totdeauna

Friday, 29 January 2016, 09:22 Sursă: REALITATEA.NET

Cele mai eficiente remedii făcute în casă pentru înlăturarea petelor

1. Aloe Vera

Proprietăţile terapeutice ale aloei vera sunt de necontestat. Seva acestei plante benefice sănătăţii este extrem de utilă în tratarea multiplelor probleme ale pielii, inclusiv arsurile solare, iritaţiile sau punctele negre. Sucul de aloe vera face minuni şi atunci când este vorba de înlăturarea petelor închise la culoare de pe piele, cu menţiunea de a se folosi proaspăt. Pentru ca tratamentul să fie eficient, lasă-l să acţioneze timp de 30-45 de minute. De asemenea, se recomandă să aplici tratamentul zilnic, pentru rezultate rapide.

2. Suc de lămâie

Bogat în vitamina C, acest citric este extrem de benefic pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, mai ales pentru luminozitatea tenului. Lămâia are proprietăţi acide şi de aceea acţionează ca un agent natural care decolorează şi pur şi simplu înlătură petele închise ale feţei. Stoarce nişte suc de lămâie şi aplică-l pe zonele afectate cu o dischetă de bumbac. Lasă-l să se usuce, înainte de a te clăti. În cazul în care ai pielea sensibilă, se recomandă diluarea sucului în apă, înainte de aplicare.

3. Lapte bătut

Bogat în acid lactic, ce este extrem de benefic pentru reducerea hiperpigmentării pielii, laptele bătut este unul dintre cele mai grozave remedii naturale pentru obţinerea unui ten luminos. Este perfect mai ales în cazul persoanelor cu un ten sensibil, întrucât nu are efecte secundare. În cazul în care vrei să tratezi petele de pe faţă cu lapte bătut, aplică-l direct pe zona afectată, lasă-l să se usuce, apoi clăteşte. Alternativ, poţi amesteca laptele bătut cu miere, iar compoziţia o poţi aplica direct pe zonele afectate. Dacă este combinat cu suc de roşii, laptele bătut devine un agent extraordinar pentru decolorarea petelor închise, datorită compuşilor ambelor ingrediente, care cumulaţi dau rezultate uimitoare.

Sursa: secretele.com


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL