Cele mai bune TRUCURI pentru a slăbi rapid, fără dietă

Sunday, 16 March 2014, 18:14 Sursă: REALITATEA.NET

Lupta cu kilogramele în plus poate fi, pentru mulţi dintre noi, o povară. De cele mai multe ori, nutriţioniştii recomandă să ne hrănim numai când avem cu adevărat nevoie. Câţi dintre noi, însă, reuşesc să facă asta? Mulţi nici măcar nu vor…

Adaugă părerea ta

Înfometarea nu este o soluţie. Din fericire, există şi alte “trucuri” la care poţi apela pentru a avea un corp armonios. Nu trebuie să scoţi nimic din alimentaţie, din contră – urmând aceşti paşi, vei putea include în dietă alimente noi. Care este secretul? Îţi vei schimba modul în care mănânci. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară! Iată, aşadar, ce notează care2.com:

1. Mănâncă o mânuţă de nuci sau migdale crude cu 20 de minute înainte de masă

20 de minute. Atât îi ia creierului să conştientizeze alimentarea corpului cu mâncare. Efectul? Vei evita mâncatul în exces, corpul primind deja nutrienţii necesari bunei funcţionări.

2. Mănâncă o jumătate de grepfrut înainte de masă

Poţi pierde cu până la 500 g pe săptămână dacă vei mânca o jumătate de grepfrut înainte de mesele principale.

3. Miroase mâncarea

Pare sinistru, dar, dacă miroşi alimentele înainte de a le consuma, creierul va crede că ai mâncat deja. Studii recente au arătat că persoanele care au inhalat mentă din două în două ore au mâncat cu până la 2.700 de calorii mai puţin pe săptămână. Asta înseamnă o scădere în greutate cu cel puţin 500 g pe săptămână!

4. Spală-te pe dinţi

Când simţi nevoia să mănânci fără să-ţi fie foame, spală-te pe dinţi cu pastă mentolată. Gustul va inhiba senzaţia de foame. În plus, după ce simţi menta, mâncarea îşi va pierde din gust.

Citeşte mai multe pe feellikecooking.ro.