Cele mai amuzate glume cu alegerile prezidențiale 2019

Sunday, 10 November 2019, 19:35, Sursă: REALITATEA.NET

MEME-uri alegeri prezidențiale 2019. Cele mai amuzante imagini postate pe rețelele de socializare! 

Adaugă părerea ta

MEME-uri alegeri prezidențiale 2019. Nimeni nu se mai îndoiește de faptul că românii au umor. Acest lucru a fost demonstrat și astăzi, cu ocazia alegerilor prezendiale. 

Realitatea.net vă prezintă cele mai amuzante meme-uri de la alegerile prezidențiale 2019. O să mori de râs! 

EXIT POLL 2019 alegeri prezidențiale. Ora la care se anunță rezultatele exit poll

Alegeri prezidențiale 2019. Românii își aleg astăzi președintele și așteaptă cu sufletul la gură primele rezultate exit poll. Află ce la oră se anunță exit poll!

Primele rezultatele exit poll vor fi anunțate la ora 21:00

Exit poll-urile pentru alegerile prezidențiale sunt extrem de importante întrucât oferă prima imagine a modului în care românii votează.

Și, în acest context, realitatea.net vă oferă cele mai noi informații privind rezultatele exit poll la alegerile prezidențiale.

Alegeri prezidențiale 2019. Cum se realizează sondajele?

Exit poll-urile se realizează la ieșirea de la urne! Informațiile pe care alegătorii le oferă sunt 100% confidențiale.

Aflaţi primii cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în direct, la Realitatea Plus, și în timp real pe site-ul nostru, www.realitatea.net.

Postul nostru de televiziune va prezenta, duminică seara, la ora 21:00, rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice IRES.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Prezență masivă la vot în diaspora

Sondajul prezentat la Realitatea Plus va fi preluat și de alte televiziuni și radiouri.

Sondajul IRES este unul dintre cele două sondaje comandate la nivel național care vor fi prezentate după închiderea urnelor, de către toate televiziunile.

Cel de-al doilea sondaj făcut de AVANGARDE va fi prezentat de sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al fostului șef PSD Liviu Dragnea.

Rămâneți, așadar, pe Realitatea Plus și pe www.realitatea.net, în aceste zile, pentru un maraton de informații în exclusivitate, al cărui punct culminant va fi pe 10 noiembrie, la închiderea urnelor. 

Peste 19 milioane de români! Pentru a opta oară, românii îşi aleg democratic preşedintele. Cine vor fi candidaţii care vor intra în turul al doilea? Duminică, 10 noiembrie 2019, ora 21.00, eşti primul care află!

LIVE TEXT-ul privind prezența la vot poate fi consultat AICI 

Exit-poll-urile le gasiți pe realitatea.net!

Institute de sondare acreditate

Potrivit BEC, au fost acreditate să realizeze sondaje la ieşirea de la urne atât pe 10 noiembrie, cât şi pe 24 noiembrie: Centrul de Sociologie Urbană şi Regională CURS, Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

Operatorii de sondaj au acces în zona de protecţie de 500 de metri a secţiilor de votare, în intervalul orar 7,00 - 21,00, dar nu în interiorul secţiilor, se arată în deciziile BEC.

Alegeri prezidențiale 2019.  Totodată, aceştia au obligaţia de a nu tulbura ordinea şi liniştea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.