Cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din București. Bulevard de 7,4 kilometri

Monday, 27 January 2020, 22:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a anunțat că acest bulevard va lua naștere prin transformarea a 7,4 km liniari de cale ferată dezafectată între Cotroceni (Răzoare) și Șoseaua Giurgiului.

”CEL MAI MARE PROIECT REAL DE FLUIDIZARE A TRAFICULUI IN 3 SECTOARE DIN BUCURESTI! Transformarea a 7,4 km liniari de cale ferata dezafectata (de 30 de ani) intr-un mega-bulevard intre Cotroceni (Razoare) si Soseaua Giurgiului”, a susținut primarul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

El anunță că i-a invitat joi, 30 ianuarie, la ora 13:00 pe toți 42 de parlamentari de București să semneze inițiativa legislativă prin care cei 7,4 km de cale ferată dezafectată aflați în proprietatea publică a statului, a Ministerului Transporturilor și a CFR vor trece în proprietatea Primăriei Sectorului 5.

El susține că dacă acest lucru se va întâmpla și se va finaliza proiectul inițiat de el atunci se va fluidiza substanțial traficul în jumătate din București.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-28 00:44:43
Florin Marin

we can buy products at an excellent price with paypal www.adelexpress.com

2020-01-28 08:32:15
Alexandru Popescu

Este cea mai mare aberație pe care am auzit-o vreodată. Un "bulevard" nu fluidizeaza niciun trafic.(vezi bd. Iuliu Maniu). Mai ales ca se de afectează o linie de cale ferata care putea fi folosită Pen ru transport public. Fluidizarea se face numai cu reguli de trafic inteligent și cu transport public eficient. Lărgirea străzilor sau numărul lor nu fac decât sa crească numărul de mașini care stau pe ele în loc sa circule.

2020-01-28 14:55:06
Razvan

dar un tren eficient, sau un metrou usor nu ar fi mia ok? ne tot vaitam de poluare dar nu facem nimic in privinta asta. centura capitalei nu ati pune mana sa o faceti la standarde europene, piste de biciclisti si transport alternativ nu... cu metroul va chinuiti de 10 ani

Alte articole din: Ultimele Stiri