Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ceasul Apple costă mai mult decât o mașină! Cum e posibil

Monday, 09 March 2015, 20:40 Sursă: REALITATEA.NET

Apple Watch va fi disponibil la precomandă începând din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumpărat în Australia, Canada, China, Franța, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Apple Watch va avea o autonomie de o zi, potrivit lui Tim Cook, deși el a fost foarte vag și a spus că aceasta va fi posibilă pentru „anumite tipuri de activități“.

De asemenea, Apple Watch se conectează la iPhone și când ne apropiem de aeroport, vom avea boarding pass-ul la încheietură. În plus, ne vom putea comanda un taxi Uber cu ajutorul aplicației de pe ceasul inteligent.

Alt parteneriat interesant este cel cu Starwood Hotels. Cu ajutorul aplicației dedicate, utilizatorii Apple Watch își vor putea utiliza ceasul pe post de cheie a camerei.

Evident, e vorba aici de influența pe care o are Apple, care încearcă să semneze parteneriate cu lanțuri de hoteluri și aplicații cunoscute, pentru a-și putea conecta ceasul.

În plus, dacă primim un mesaj de la cineva, putem să răspundem direct cu un mesaj vocal, fără să trebuiască să ne mai scoatem telefonul din buzunar. E o opțiune bună dacă suntem la volan.

Apple Watch Sport va porni de la 350 de dolari pentru varianta subțire, iar varianta mai groasă va costa 400 de dolari.

Cealaltă familie – Apple Watch – va avea prețuri de la ...

Vezi cum poate ajunge Apple Watch să coste 10.000 de dolari
Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL