Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad
Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Anchetele care vizează Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad continuă, după ce au existat elevi care au ajuns la spital inclusiv marți.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu! “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Un tragic accident rutier a avut loc pe autostrada A1 în apropierea localității Rătești, soldat cu decesul unui bărbat de 38 de ani din județul Argeș. Incidentul s-a produs marți, când șoferul a pierdut controlul vehiculului, impactând violent parapetul metalic median al autostrăzii.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Social

Legea antipacanele este considerată ineficientă și de către psihologi
Dependent de jocuri de noroc: ”Sunt bolnav, un nenorocit, i-am dezamăgit pe toți”. Noua lege a păcănelelor nu schimbă nimic
Dezvăluiri șocante din infernul dependenților de jocuri de jocuri de noroc. Un tânăr de 27 de ani care și-a petrecut mai mult de jumătate din viață în fața păcănelelor a povestit că a ajuns să ceară chiar el caselor de jocuri să nu-l mai primească, dar cea mai puțină atenție și suport le-a primit tocmai de la instituțiile statului responsabile.

Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel
Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel. Mafia care a sufocat țara, demascată de Anca Alexandrescu
Realitatea Plus detonează mafia gunoaielor Romprest, susținută din umbră chiar de Florian Coldea.

Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont
Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont: „Mi s-a stricat/Mi-am pierdut telefonul”
Recent, poliția din Nürnberg a desfășurat o operațiune de amploare pentru a destructura o bandă infracțională care folosea metoda înșelătoriei prin mesaje de tipul „Bună, mamă! Telefonul meu mobil s-a stricat, acesta este noul meu număr”.

Harta radonului în România
Harta radonului în România. Care sunt cele mai afectate zone - date recente despre ucigașul invizibil din locuințe
Un gaz radioactiv a fost înregistrat peste limite în 16 județe, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Depășirile extrem de periculoase de radon au fost depistate în clădirile publice, inclusiv în grădinițe și școli.

Educaţie

”Săptămâna verde” la ”Dumbrava Minunată”, alături de reprezentanții Sectorului 4
”Săptămâna verde” la ”Dumbrava Minunată”, alături de reprezentanții Sectorului 4 - FOTO
În sectorul 4 s-a desfășurat, în această săptămână, Programul ”Săptămâna verde”. 

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Capitală au făcut grătar în clasă, în timpul orelor! Profesorul de la catedră NU a reacționat: imagini revoltătoare
Mai mulți elevi dintr-un liceu din Capitală au făcut grătar în clasă, în timpul orelor! Profesorul de la catedră NU a reacționat: imagini revoltătoare VIDEO
Imagini halucinante au fost surprinse la o școală din Capitală. Elevii s-au filmat în timp ce fac grătar chiar în sala de clasă, în timpul orei. Adolescenții au venit la ei cu carne pe care au gătit-o pe loc, apoi au deschis larg geamurile. Și mai șocant este faptul că profesorul se afla în clasă și nu a intervenit. Imaginile au fost postate pe internet și au stârnit revoltă în rândul părinților. 

Preotul este recunoscut și pentru acțiunile sale caritabile
Comentariu controversat al unui cunoscut preot: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă și ele pușcărie!” - VIDEO
Comentariu controversat făcut de un cunoscut preot, la un eveniment organizat de studenții creștin-ortodocși din România. Preotul Nicolae Tănase a afirmat că "fetele frumoase" care cad pradă unor agresori sexuali sunt și ele vinovate și chiar a sugerat că ar trebui să fie și ele judecate.

Vacanța de Paște 2024.
Vacanța de Paște 2024. Când intră elevii în liber și când revin în bănci după sărbătorile pascale
Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile pascale în România. Elevii și profesorii se vor bucura de o vacanță generoasă în care se vor putea relaxa alături de cei dragi. Află de când intră copiii în vacanța de Paște 2024.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

De la debutul războiului, este cel mai înalt oficial rus arestat/ Foto: Profi Media
Vladimir Putin a ordonat arestarea unui important ministru. Cutremur la vârful instituțiilor de forță
Anchetatorii federali l-au arestat pe ministrul adjunct al Apărării din Rusia, sub acuzația de luare de mită. Timur Ivanov a ocupat această funcție din 2016 și a colaborat frecvent cu Serghei Șoigu.

Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Alain Delon, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori francezi, a fost recent fotografiat de fiica sa, Anouchka Delon, iar poza a fost urcată pe Instagram. Fotografia a fost făcută cu acordul actorului, care a fost plasat sub tutelă consolidată din cauza stării sale de sănătate în deteriorare.

Cel mai mare mall din România va fi construit în București. Foto: militari-shopping.ro
Cel mai mare mall din România va fi construit în București. Cine îi va lua titlul lui AFI Cotroceni, cu o suprafață de 370.000 de metri pătrați
România se pregătește să primească cel mai mare mall din țară, un proiect impresionant care va schimba peisajul comercial al țării. Cu o suprafață de 370.000 de metri pătrați, acest complex comercial uriaș va adăposti numeroase magazine, restaurante, spații de agrement și spații de divertisment, oferind o varietate impresionantă de produse și servicii.

Îndeplinirea multor speranțe ține de puterea credinței, nu a rugăciunii
Ce rugăciuni se spun pentru obținerea unui loc de muncă?
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți întreba ce psalmi ar trebui să citești pentru a te ajuta să îți găsești o slujbă. Evident, trebuie înțeles faptul că ceea ce te ajută este credința ta sinceră, pentru că daca aștepți miracole fără să fi călcat vreodată într-o biserică.



Vezi emisiunile Realitatea Plus