Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune despre tine anotimpul în care te-ai născut

Wednesday, 24 August 2016, 14:11 Sursă: REALITATEA.NET

Iata ce trasaturi de personalite ai in functie de anotimpul in care te-ai nascut:

1. Primavara - Sunt personalitati pline de viata, dinamice si efervescente. Sunt impulsive, uneori usuratice, gata sa incerce lucruri noi si sa se bucure de tot ceea ce le ofera viata. Le lipseste simtul organizarii si diplomatia. Isi fac prieteni cu usurinta si raspandesc o energie pozitiva molipsitoare.

2. Vara - Sunt firi active, pasionale, dar calde si altruiste. Usor sarcastice, aceste persoane sunt analitice si bune ascultatoare. Pe de alta parte, sunt inclinate sa judece la locul de munca, accepta greu criticile, fiind convinse ca au intotdeauna dreptate. Isi exprima greu sentimentele si nu stiu sa isi puna bine in valoare talentul nativ.

3. Toamna - Sunt caractere independente, puternice si deosebit de rabdadoare. Sunt orientate spre cariera, bine organizate si pot face fata presiunii. Gandesc mult inainte de a actiona si se bazeaza pe ratiune. Au momente in care cauta singuratatea, dar sunt gata sa se distreze cand li se ofera ocazia. Impredictibili, dar calzi si prietenosi.

4. Iarna - Cei nascuti in acest anotimp sunt perceputi ca personalitati puternice si sigure pe sine, dar, in realitate, sunt destul de timide si rezervate. Iubitoare de singuratate, isi fac putini prieteni, dar le sunt loiali toata viata. Buni organizatori si lideri, sunt inclinati spre cariere stralucitoare. Sunt capabili de realizari deosebite, fara sa ceara ajutor din partea altora. Sunt categorici si tin cont numai de interesul lor, cand sunt pusi in fata unor alegeri dificile.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL