Ce pokemon ți se potriveste în funcție de zodie

Wednesday, 20 July 2016, 12:13 Sursă: REALITATEA.NET

Un site din Argentina a realizat un zodiac al Pokemonilor, care face legătura între semnele zodiacale europene și creaturile din joc.

Adaugă părerea ta

1. Berbecul este Gastly, misteriosul din zodiacul Pokemonilor. Este o persoană cu bun gust și cu demnitate. Este temperamental și încăpățânat.

2. Taurul este norocosul, căci îl primește drept companion pe Pikachu, simbolul prieteniei. Este tipul de persoană care are prieteni pe care știe să și-i aleagă foarte bine. Este curajos.

3. Chansey este extraordinarul. Cel care-l personifică este reprezentantul zodiei Gemeni, o persoană încântătoare, care nu cere nimic și care știe să-i impresioneze pe ceilalți.

4. Racul este Mewtwo, ambițiosul zodiacului. Îi place să se joace cu destinul. Poate fi egoist, dar este cinstit, demn de încredere și loial.

5. Gyarados este Leul care nu dorește să impresioneze și se enervează foarte repede, frumosul, cel ce iubește doar o dată.

6. Slowpoke este Fecioara care acceptă ceea ce viața îi oferă și face sacrificii pentru prietenii săi.

7. Jynx este simbolul Balanței, al dragostei. Are carismă, este o persoană atractivă și cu o personalitate agreabilă. Este o companie fidelă.

8. Togepi este cel ce reprezintă Scorpionul. Este sensibil, vesel și îi place să atragă atenția.

9. Pokemonul Charizard este simbolul Săgetătorului. Are o mentalitate nobilă, este impunător și tinde să nu uite greșelile.

10. Capricornul este Snorlax din lumea jocului. Se îndrăgostește ușor, dar focul pasiunii se stinge rapid. Este de încredere.

11. Vărsătorul Kadabra este inspirația, Este elegant, fără pretenții și vivace. Nu îi plac excesele și detestă vulgaritatea.

12. Incertitudinea este simbolizată de Pești și Paras. Pești aka Paras nu este foarte sigur pe sine, este selectiv și are un simț estetic dezvoltat.