Ce OBIECTE îţi aduc noroc, în funcţie de zodie

Friday, 20 January 2017, 15:15 Sursă: REALITATEA.NET

Starea psihică de confort se amplifică atunci când ne punem încrederea într-un obiect magic. Este ca atunci când ai un tovarăș de drum și știi că, dacă se întâmplă să vă rătăciți, e mai simplu să găsiți amândoi o soluție.

De obicei, simbolurile perfecționiste, precum cercul sau trifoiul cu patru foi, sunt considerate norocoase. În funcție de personalitate, avem fiecare un obiect pe care îl privim cu încredere. Îi transferăm din personalitatea noastră și mai apoi ajunge să ne dea o stare de confort.

Berbec

În portofelul Berbecilor se află poza unei persoane dragi pe care o laudă mereu. Înainte de un eveniment important, Berbecii privesc poza și brusc își schimbă dispoziția într-o atitudine pozitivă. Pentru ei, pozele înseamnă mai mult decât niște banale hârtii.

Taur

Taurii sunt salvați mai tot timpul de un creion. Îl poartă mereu la ei pentru situațiile neprevăzute. Își notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pe viitor, iar atunci când se plictisesc folosesc creionul în scop recreativ.

Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situațiile de criză de un simplu carnețel. De obicei, îl personalizează și își notează impresii, sentimente. În acest fel, se descarcă și este ca și cum ar vorbi cu ei înșiși. Le place să răsfoiască prin amintirile carnețelului și să vadă cum au evoluat ca și persoană.

Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri