Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat

Friday, 04 October 2019, 18:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Culturile străvechi aveau credința că fiecare om deține un al treilea ochi spiritual care îi dă acestuia posibilitatea de a se conecta cu înțelepciunea sa interioară și de a conștientiza legătura dintre trup și spirit.

Al treilea ochi era privit ca un semn spiritual care îți conferă o stare de beatitudine și iluminare și care te ajută să-ți conștientizezi potențialul de a pune în practică orice gândești cu mintea.

Astăzi, cel de-al treilea ochi este atribuit glandei pineale, adică epifiza. Aceasta este o glandă endocrină, de forma unui con, mică cât un bob de mazăre, situată între cele două emisfere cerebrale.

Ea este cunoscută ca fiind responsabilă pentru secreția de melatonină, hormonul care joacă un rol esențial în durata și calitatea somnului, crește abilitatea de a reaminti visele, întărește sistemul imunitar, crește libidoul și susține funcțiile de percepție și adaptare la anotimpuri.

De aceea sărutul pe frunte reprezintă, pe lângă un gest de afecțiune, și o conectare a persoanei care face acest gest cu eu-l tău. Este cel un gest al iluminării și al contopirii cu tine, în cel mai profund mod, scrie divahair.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL