Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce destinații externe poți alege pentru a petrece concediul în această iarnă?

Friday, 24 November 2017, 08:08 Sursă: REALITATEA.NET

În Old Delhi se află Fortul Roșu (cel mai renumit monument istoric, apreciat încă de pe vremea mongolilor) și o veche moschee numită Jama Mashid. Clădirile guvernamentale impresionante se află în New Delhi, care a devenit capitala țării în anul 1912.

Dacă ajungi în India trebuie neapărat să vizitezi orașul Jaipur care este numit și Orașul Roz. Acesta se remarcă prin arhitectura hindusă, este înconjurat de ziduri masive, care demult aveau rolul de apărare împotriva invadatorilor. De asemenea, în India merită să vizitezi Taj Mahal-ul sau Agra. Acesta este un somptuos mausoleu, care a fost construit de un Împărat care se numea Shah Jehan. El a dedicat acest mausoleu soției sale, pe care o iubea foarte mult. Monumentul este din marmură albă și reprezintă opera unui arhitect celebru. Despre acesta se spune că a fost mutilat din ordinul Împăratului, să nu mai aibă mâini și să nu mai vadă, pentru a nu mai face nicio construcție atât de frumoasă.

În cazul în care dorești să pleci în Germania ai posibilitatea să alegi ca destinație Berlinul. Aici poți merge la Alexanderplatz, unde are loc în fiecare an cel mai frumos târg de Crăciun. Pentru a ajunge în această țară poți apela la serviciile unor curse organizate de firme de transport Germania România care oferă multe avantaje, mai ales în ceea ce privește prețul biletului și greutatea bagajelor.

O țară minunată este Italia. Aici poți petrece o vacanță de vis mai ales dacă alegi să mergi la Veneția unde este Biserica San Marco, Canale Grande și Piața San Marco. Poți vizita la fel de bine și orașul Roma unde ai numeroase atracții turistice din care amintim doar câteva: Fontana di Trevi, Colloseumul, Columna lui Traian, Arcul lui Constantin, Piața Veneția, Catedrala Sfântul Petru și altele.

Milano este un oraș fantastic, aici se află renumitul monument Domul din Milano. Despre el se spune faptul că reprezintă a doua biserică ca mărime din Italia și de asemenea că ar fi a treia biserică ca mărime din lume. Dacă vizitezi Domul din Milano te poți ruga la moaștele Sfintei Tecla care se găsesc aici. Catolicii știu de minunile Sfântului Anton de Padova, Catedrala Sfântului Anton de Padova se află în Padova. Aici se găsește și Catedrala Santa Giustina în care sunt moaștele Sfântului Apostol Evanghelist Luca.

Poți petrece o vacanță minunată și în Anglia. Dacă ești o persoană care dorește să facă un pelerinaj poate apela de asemenea la o agenție de turism care se ocupă cu așa ceva și astfel să ajungi să vizitezi Anglia. Dacă dorești să pleci singur în sensul de a avea posibilitatea să-ți alegi singur itinerariul, atunci ai posibilitatea de a apela la serviciile unei firme de transport persoane Anglia care sunt avantajoase din punct calitate-preț. În Londra poți vizita Catedrala Grecească Sfânta Sofia și Biserica Românească Sfântul Gheorghe.

De asemenea, trebuie neapărat să vezi principalul obiectiv turistic al acestui oraș – Turnul Londrei. Acesta este un castel istoric situat chiar pe malul nordic al Tamisei. Este numit Palatul Regal și de asemenea are denumirea impresionantă de Cetatea Majestății Sale. Alte denumiri sunt London Bridge și Tower Bridge. Este foarte vechi, anul când a fost construit este 1066 și amintește de cucerirea normandă a Angliei.

Dacă faci o călătorie spre Ilam poți vizita Biserica Sfântul Bertram unde se află mormântul Sfântului Bertram despre care se spune că ar fi făcut minuni, de exemplu că ar fi fost ispitit de diavol pentru a transforma piatra în pâine, dar el s-a rugat și a transformat pâinea în pietre. Acesta a fost regele Merciei în sec. al VIII-lea, care a renunțat la avere după moartea familiei sale și a dus o viață în post și rugăciune.

Dacă pleci spre Manchester poți ajunge la un alt locaș ortodox și anume Biserica Sfântului Arhanghel Mihail din Stroke on Trent. De asemenea poți vizita și Biserica Românească Sfântul Macarie cel Mare din Leed și Mănăstirea Sfântului Ioan Botezătorul din Essex. În Londra trebuie să vezi și Observatorul Astronomic de la Greenwich care a fost înființat de regele Charles II în anul 1675. Nu mai spun despre Palatul Buckingham care este principala reședință din Londra a monarhilor britanici dar și de Abația Westminster, cât și de Parlamentul – Big Ben. Nu rata și frumoasa biserică anglicană denumită Catedrala Saint Paul.

(Material publicitar)


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL