Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce crede Vladimir Tismăneanu că va păți Ponta, "rămas fără protecție"

Friday, 06 November 2015, 22:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Odată zburat de la cârma guvernului, mega-plagiatorul mitoman nu mai are, vreau să sper, protecția asigurată în raport cu decizia Senatului Universității din București. Sunt convins că "doctorul" Ponta va fi de-doctorizat. Ține de salubrizarea spațiului public din România", a scris Tismăneanu într-un articol pe Contributors.ro.

Faptul că Ponta însuși a renunțat la titlul de doctor nu schimbă câtuși de puțin datele chestiunii, crede politologul. "A furat, trebuie să plătească", spune Tismăneanu.  

Oricum am privi lucrurile, prin renunțarea la titlul de doctor, Ponta admite că a furat și a mințit, se mai spune în articol. Nu o zi, nu o săptămâna, ci ani și ani de zile. Acolo unde-i plagiatu-n floare, statul de drept este în primejdie. Orice ar spune din acest moment premierul Victor Ponta, stigmatul unui plagiat demascat după toate regulile academice, recunoscute și codificate internațional, îl va urmări întreagă viața. Fofilarea după penibile "argumente" de genul că ar fi fost o "decizie politica" nu face decât să probeze faptul că Victor Ponta nu cunoaște sensul cuvântului cinste.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL