Cazul Sorina. Adopția fetiței de 8 ani, din Mehedinți, merge mai departe. Copila poate merge în SUA

Friday, 05 July 2019, 14:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Hotărârea judecătorească de adopție a Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, Mehedinți, rămâne în picioare. Curtea de Apel Craiova a respins cererea Procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care fetița a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA. Anunțul a fost făcut de avocata familiei care a adoptat-o pe copilă.

Sorina, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, jud. Mehedinți, care a fost luată de autorități cu scandal din casa asistentului maternal pentru a ajunge la părinții adoptivi, poate merge în SUA, la familia adoptivă.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea Procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care fetița a fost adoptată.

Procedurile pentru adopția copilului au început încă din 2013. Au fost contactate peste 120 de familii, niciuna însă nu a dorit fetița și atunci au început căutările pentru o familie în străinătate. Anul trecut, cuplul de români stabiliți în SUA și-a exprimat intenția să o adopte, iar în aprilie, instanța a decis definitiv ca fetița să meargă în familia lor.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL