Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Caz de infectare cu noul coronavirus la Teatrul de Stat Constanța. Anunț despre spectacolele amânate

Monday, 07 September 2020, 17:13 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

Unul dintre angajații teatrului, din atelierele de producție, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, a anunțat luni Teatrul din Constanța, într-un comunicat de presă.

Persoana respectivă nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul, dar Teatrul de Stat Constanța a anunțat că nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare.

„Dorim să îi asigurăm pe toți spectatorii noștri că, la spectacolele din weekend-ul anterior, toate măsurile de siguranță au fost aplicate, conform legii – spațiile au fost nebulizate (dezinfectate cu aparatură și substanțe atestate), circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă. 

Vă informăm că am anunțat cu celeritate autoritățile competente despre cazul apărut și vă vom ține la curent cu toate evoluțiile ulterioare și cu programul Teatrului de Stat Constanța”, se mai precizează în comunicatul instituției culturale. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL