Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul unei actrițe celebre din Perioada de Aur a Hollywoodului

Thursday, 18 August 2016, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

Ryan Murphy a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe Twitter. ”Sunt încântat că actriţa Catherine Zeta-Jones, laureată a premiului Oscar, se alătură distribuţiei «Feud», în rolul actriţei Olivia de Havilland, de asemenea, laureată a premiului Oscar”, a scris regizorul.

”Feud” este cel mai important proiect în care Catherine Zeta-Jones s-a implicat, în ultima perioadă. Cunoscută mai ales pentru apariţiile sale în filme, actriţa a devenit una dintre cele mai mari staruri de cinema la sfârşitul anilor 1990 şi în anii 2000, cu producţii cinematografice precum ”Masca lui Zorro/ The Mask of Zorro”, ”Capcană pentru hoţi/ Entrapment”, “Traffic” şi “Chicago”, pentru care a câştigat trofeul Oscar pentru rol secundar, un premiu SAG şi un premiu BAFTA.

“Feud” nu marchează primul rol al Catherinei Zeta-Jones în televiziune, dar actriţa nu a mai interpretat un personaj de televiziune important de la începutul anilor 1990, când a apărut în producţia britanică “The Darling Buds of May”.

Olivia de Havilland, în vârstă de 100 de ani, este una dintre ultimele actriţe în viaţă din Perioada de Aur a Hollywoodului. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul Melanie pe care l-a interpretat în filmul ”Pe aripile vântului/ Gone with the Wind”.

Actriţa a mai jucat în filme precum ”It’s Love I’m After” (1937), “Elisabeta si Essex/ The Private Lives of Elizabeth and Essex” (1939) şi “În viaţa noastră/ In This Our Life” (1942). În anul 1964, Olivia de Havilland a înlocuit-o pe Crawford în thrillerul “Secretul verişoarei Charlotte/ Hush… Hush, Sweet Charlotte”, după ce actriţa a renunţat la proiect, pretinzând că este bolnavă - un subiect ce va fi explorat în ”Feud”.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL