Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Care sunt cele mai bune maşini pe care le poţi cumpăra cu 4.000 euro

Thursday, 08 October 2015, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

Unul din şase români îşi caută o maşină de circa 4000 euro, iar trei din primele zece cele mai căutate maşini disponibile la acest preţ sunt din clasa premium.

Aceasta este concluzia unei analize realizate pe un număr de 20.000 de evaluări auto second hand înregistrate de români în luna septembrie 2015.

1. Volkswagen Passat

Se cauta in principal modelele pe motorina fabricate intre 2001 si 2003. Atuurile unui Passat sunt confortul, spatiul generos, siguranta si costurile de intretinere convenabile.

2. Ford Focus

Avand in vedere bugetul limitat, cea mai cautata varianta de Focus este cea pe diesel fabricata intre 2005-2007. In functie de motorizare, kilometraj sau versiunea de echipare, varsta masinii poate diferi. Versiunile pe diesel au un consum destul de redus, iar la capitolul fiabilitate se claseaza peste medie.

3. BMW Seria 3

BMW Seria 3 este de departe cea mai cautata masina premium din Romania, si singura care concureaza la popularitate cu modele precum VW Golf, Opel Astra sau Ford Focus. De 4000 euro, romanii isi pot cumpara un model fabricat intre 2000 si 2002 cu motor diesel.

La capitolul pro si contra, BMW Seria 3 sta foarte bine la confort, dotari si imagine, insa pretul si costul intretinerii sunt un pic ridicate. O alta problema este faptul ca acest model este un preferat al samsarilor. Asa ca, este indicat sa se verifice bine kilometrajul, sansele ca acesta sa fie dat inapoi, fiind destul de mari.

4. Opel Astra

Cea mai cautata versiune de Asttra este Astra G cu motor diesel, fabricata intre 2004-2005. Capitolele la care Astra sta cel mai bine sunt costurile de intretinere si consumul. Pe de alta parte, valoarea de revanzare este putin mai redusa in comparatie cu modelele similare. (s-ar putea ca pentru acest model sa existe multe oferte si mai ieftine de 3000 euro) Top 10 complet pe VeziCatFace.ro.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL