Care era numele REAL al Mădălinei Manole

Monday, 30 January 2017, 12:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Le-am iubit, le-am fredonat melodiile, ne-au adus lumină și bună dispoziție în suflete. Până când destinul lor a fost curmat brusc. Te-ai gândit vreodată că numele real al regretatelor cântărețe Mădălina Manole şi Laura Stoica este cu totul altul? Iată ce nume se regăseau în buletinele lor.

Mădălina a ales un drum inexplicabil de complicat și atât de greu de înțeles... S-a despărțit de noi supărată și tristă. Ne-a vrăjit și ne-a fermecat cu vocea ei gravă și tremurătoare, ne-a făcut să-i învățăm versuri, refrene și linii melodice, apoi Mădălina Manole a plecat, trântind ușa în urma ei. Am fi iubit-o chiar dacă ni s-ar fi prezentat cu numele ei real: Magdalena-Anca.

Laura Stoica a fost o minune de om. Caldă, prietenoasă, modestă. Dar cu un destin atât de tragic că doare chiar și când îl rememorezi. Soarta ei a fost curmată brusc de un accident de mașină, într-o curbă la ieșirea din Urziceni, scrie avantaje.ro. Pentru noi, ea va rămâne mereu Laura Stoica, fata pe care n-a reușit nimeni s-o întreacă în interpretarea sfâșietoarei melodii ‘Un actor grăbit’, cel mai folosit cântec la concursurile de interpretare din toată țara. Nu te-am uitat, Laura Stoica, iar numele tău real, Laurenția, ți se potrivea de minune.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN