Care au fost fenomenele anului 2018 pe Instagram

Thursday, 13 December 2018, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Videoclipurile ASMR, destinate relaxării, jocul video Fortnite şi o trupă de K-Pop, BTS, se numără printre fenomenele anului 2018 pe reţeaua de socializare Instagram, informează AFP.

Potrivit datelor publicate joi de această filială a companiei Facebook, printre tendinţele apărute în acest an "se disting în special videoclipurile ASMR, cum ar fi cele în care este tăiat un săpun sau în care se manevrează zgomotos o pastă vâscoasă".
         
Clipurile ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response, n.r.) au drept scop inducerea unei stări de relaxare sau de adormire cu ajutorul unor stimuli vizuali şi/sau sonori.
             
Printre alte fenomene, jocul Fortnite "a cunoscut, de asemenea, o creştere explozivă" - utilizarea hashtag-ului #fortnite înregistrând "cel mai rapid progres din lume pe Instagram".
                
În ceea ce priveşte sfera culturală, potrivit datelor Instagram, BTS, o trupă de băieţi din Coreea de Sud, cu milioane de admiratori din întreaga lume, dispune de cea mai mare comunitate de fani în rândul utilizatorilor acestei reţele de socializare.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA