Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Carantinare TOTALĂ în România | Nelu Tătaru: ”Nu putem să închidem tot! Nu intenționăm să ajungem la un stat polițienesc”

Monday, 02 November 2020, 21:01 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

”Nu putem să închidem tot pentru că în anumite zone sunt focare pe care le putem gestiona. Nu intenționăm să ajungem la un stat polițienesc.

Orice activitate pe care am relaxat-o am luat-o în baza unor norme. Eu sunt adeptul școlii față în față atunci când condițiile o permit. Avem o transmitere comunitară diferită. Adaptarea o facem de la localitate la localitate”, a spus Nelu Tătaru.

"Dacă noi nu gestionăm aceste săptămâni, nici nu vreau să mă gândesc la Crăciun, noi avem, în acest moment, nişte repere: internările, decesele, terapia intensivă. În condiţiile în care eu voi respecta nişte reguli, avem trei cicluri de 14 zile, epidemiologic, ar trebui să ajung la o limitare, la un platou. Va trebui să continui încă cu acel ciclu de trei ori 14 zile ca să încep să scad ca şi număr. Cine crede că dacă astăzi eu respect sau nu respect voi avea previziunea că voi avea un Crăciun liniştit sau că voi merge la munte sau voi merge în străinătate, se înşală. Gândiţi-vă că nu suntem numai noi, toate comunităţile, toate ţările îşi închid graniţele”, a declarat Nelu Tătaru, luni seară, la un post Tv.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL